Siirry ylös
 

Kuntatekniikan foorumi

Vuonna 2007 Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY ja useat suuret kaupungit käynnistivät Kuntatekniikan foorumin ja verkkopalvelun, jota SITO Oy koordinoi. Foorumin verkkopalvelu on uudistunut toukokuussa 2011. Tavoitteena on muodostaa siitä entistä paremmin kuntatekniikan tekijöitä palveleva kohtaamispaikka ja tuoreen asiantuntijatiedon välittäjä. Kiinteä osa foorumin toimintaa ovat kuntatekniikan kehittämistä koordinoivan KEHTO-konsortion tapaamiset ja käynnistämät hankkeet sekä vuosittain järjestettävät Kuntatekniikan päivät.
 
Tekesin tukeman Kuperan (kuntien perusrakennepalvelujen kehittämishanke) yhteydessä on uudistettu palvelualustan tekniset ratkaisut ja kehitetty sisällöntuotannon toimintatapoja. Verkkopalvelun tuottajana on toukokuusta 2011 lähtien KL-Kustannus Oy. Palvelun sisällöntuotannon rahoitukseen osallistuu yhteensä 21 suurta ja keskisuurta kaupunkia, Kuntaliitto ja SKTY. Tältä sivulta löydät lisätietoa foorumin keskeisistä toimijoista ja yhteistyökumppaneista.
 
Verkkopalvelusta löytyy KL-Kustannus Oy:n toimittajien ja muiden uutislähteiden tarjoamia kuntatekniikan uutisia, avoimia alan huipputyöpaikkoja sekä tietoa täydennyskoulutuskursseista, seminaareista ja messuista – ja paljon muuta.
 
Olennainen osa verkkopalvelua ovat muun muassa hankekehitykseen soveltuvat verkkotyötilat, joiden käyttäjähallinta on kunkin hankkeen vastuuhenkilöllä. Verkkotyötilat mahdollistavat myös luottamuksellisen mielipiteiden vaihdon ja asiakirjojen valmistelun.
 
Sivujen interaktiivisuutta pyritään lisäämään muun muassa uutiskeskusteluilla ja ajankohtaisiin aiheisiin iskevällä Puheenvuoro-palstalla. Kuntatekniikan julkaisu- ja kuvapankit ovat jatkossa niin ikään käytettävissä ja palvelevat siinä laajuudessa kuin käyttäjät niihin aineistoa tuottavat.
 
Kuntatekniikan foorumin verkkopalvelun tuottaja ottaa mielellään vastaan palvelua koskevia kehitysideoita. Ota yhteyttä!

 

Katso video