Siirry ylös
27.6.2012 8:00

Teknisen palvelujen tuotantoyksikön johtaja

Työtehtävän nimike:

 

Joensuu (www.jns.fi) on vireä koulutuskaupunki ja Pohjois-Karjalan maakunnan keskus, jonka väestömäärä on 73 800 asukasta. Itä-Suomen elinvoimaisin kaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy osaavien ihmisten ja hyvän ilmapiirin voimalla.
 

Joensuussa kaupungin organisaatiossa siirrytään v. 2013 alusta tilaaja-tuottaja –toimintatapaan. Samalla perustetaan teknisten palvelujen tuotantoyksikkö, joka muodostuu kuntatekniikan, kiinteistö-, ravinto- ja siivouspalveluista. Yksikön liikevaihto on n. 50 M€ ja henkilöstöä on yli 500.
 

Joensuun kaupungissa on haettavana
Teknisen palvelujen tuotantoyksikön johtajan virka
 
 
Teknisten palvelujen tuotantoyksikön johtajan virka on uusi. Teknisten palvelujen tuotantoyksikkö on yksi kaupungin neljästä palvelutuotantokeskuksesta.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä niiden lisäksi riittävä johtamistaito.
Arvostamme erityisesti kehittämismyönteisyyttä sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.
 
 
Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimusten hinnoittelutunnuksen 50101011 mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksen. Ennen viran vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
 
 
Virkaa haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet-sivuilla osoitteessa http://www.jns.fi/tyopaikat, josta löytyvät myös hakuilmoitus ja hakulomake. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.
 
 
Hakuaika päättyy 13.8.2012 klo 15.00. Toivomme, että virka otetaan vastaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja jere.penttila@jns.fi, p. 050 432 7600 sekä tekninen johtaja anu.naatanen@jns.fi, 050 550 5490.

 

Työsuhteen tyyppi: Virkasuhde
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Kokopäiväinen

 

Palkkaus: Teknisten sopimusten mukaisesti.. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksen.

 

Hakuaika päättyy: 13.8.2012

 

Hae tästä: http://www.jns.fi/tyopaikat

 

Työnantaja: Joensuun kaupunki

 

Työpaikan tiedot

Osoite: Muuntamontie 5 80100 Joensuu